Dansk design

Move 

Move akvarierne er super elegante og i kvalitetssikrede materialer. Der er tænkt på alle detaljer i Move serien, hvor intet er overladt til tilfældighederne. 

Udskæring til tilslutning af filterpumper, fuld åbning af låget, elegante foderdæksler og en høj bundramme, så du let kan skjule gruskanten. Det er bare nogle af de designelementer, Move serien er født med. 

De fås i sort og hvid og med fine detaljer. 


Lys i akvariet

Lyset

I Move akvarier kan du selv bestemme hvor lyset skal sidde. Du kan vælge mellem forskellige typer lyskilder. Vi anbefaler LED lys, da de er energibesparende, men også fordi de fås i flere farver, som er med til at skabe de bedste vilkår for planter, og desuden fremhæver de flotte farver hos fiskene. 

Lumax LED fås i fem forskellige farvekombinationer; PLANT, SUN, hvid, hvid/blå og blå. Med Mulax får du en god ægthed i farvegengivelser og de er med til at sikre akvariets plantevækst.

Filtre

Filtrering i akvariet 

Vandforholdene i akvariet kræver filtrering og ilt i vandet. Vi anbefaler Eheim filtreringssystemer, som er gode til at skabe optimale vandforhold i dit akvarium. Her får du et eksternt filter, med tre forskellige filterenheder, for at holde akvariet rent og sundt. Let rengøring og sikkerhed. 

Med et Eheim filtersystem får du design og kvalitet baseret på 70 års erfaringer inden for akvaristik. 

Move akvarier

Move akvarierne fra danske Akvastabil, er super elegante og i kvalitetssikrede materialer. Der er tænkt på alle detaljer i Move-serien. 

Move akvarier

Move akvarierne er dansk design i høj kvalitet. Der er tænkt på absolut alle detaljer i dette formidable akvarium. 

Låget kan åbnet helt, så det er let at komme til vedligeholdelsesopgaverne og hvidlakeret underside for maksimal refleksion af lyset. Låget har to foderdæksler så det er let at fodre dine fisk uden at skulle åbne låget helt. 

Akvariet er bygget med borede huller i bunden til direkte tilslutning af filtre og en udskæring i bagsiden til ledninger og slanger. Der er tænkt på alle detaljer for at give dig den bedste akvarieoplevelse. 

 

Størrelse  Liter
80x40x54  128 l. 
100x50x59 250 l. 
130x50x59 360 l. 
160x60x64 530 l. 
200x60x64 720 l.