Til den prisbevidste

Fusion

Fusion akvarierne fra Akvastabil er smukke akvarier med aluminium som centralt designelement. Fusion er kvalitetsakvarier til en fordelagtig pris. 

Fusion akvarier er lavet med udgangspunkt i Move-serien, og besidder mange af de samme gode funktioner. De er lave i højden, så det er let for alle at komme til. Tredelt låg med foderdæksler samt tværstivere, som er lette af tage af, så det er nemt at komme til vedligeholdelsesopgaverne. Undersiden af låget er hvidlakeret, så det giver den maksimale refleksion fra lys-armaturene. 

Fusion akvarierne fås i flere størrelser; 144, 250, 325, 576 og 720 liters akvarier i enten sort eller hvid. 

Lys i akvariet

Lyset er vigtigt

Til Fusion akvarierne passer Lumax LED rigtig godt, fordi de let kan gemmes under låget. De er 100% sikret mod vand, da de er belagt med et tyndt lag silicone, så ikke kondens og andet slipper ind. 
Lumax fås i fem forskellige farvekombinationer. PLANT, SUN, hvid, hvid/blå og blå. PLANT er udviklet så den sikrer akvariets plantevækst bedst muligt og har en god ægthed i farvegengivelser. SUN er udviklet således at den har farvegengivelsesevne som solen, deraf navnet. 

Med Lumax kan du selv tilpasse lyset efter hvad der passer bedst til dine ønsker og behov. Du kan få y-split, så du kan sammensætte flere lamper. Desuden fås en controller, så du kan tilpasse lysmængden eller lave måneskin i dit akvarium. 

Filter og pumpe

Sundt vand - sunde fisk

For at have de optimale vandforhold til dit akvarie, er et filtersystem vigtigt. Uden cirkulation og ilt i vandet, vil du ende med plumrevand, som vil komme til at lugte meget grimt. Derfor anbefaler vi Eheim filtersystemer til Fusion akavarierne. 

Eheim filtersystemer passer til akvarier helt op til 600 liter eller mere afhængigt af, hvad vi aftaler med dig.